Scoala de soferi dedicata atat motociclistilor cat si viitorilor conducatori auto.

1. O echipa de profesionisti si cel mai nou poligon din Bucuresti aflat in folosinta exclusiva va astepta sa invatati tainele motociclismului. Deasemeni avem cea mai mare baza materiala adecvata pregatirii teoretice si practice. Toti instructorii nostri au la activ peste 1000 de cursanti scolarizati si o promovabilitate la primul examen de peste 90%.

Credem ca scopul unei scoli de soferi este format din 2 obiective:
1. Obtinerea permisului de conducere.
2. Iesirea in strada in conditii de siguranta.

Pentru a indeplini obligatoriu ambele obiective insistam cat putem atat pe pregatirea teoretica specifica categoriilor care se desfasoara in salile noastre echipate cu plansa si echipamente adecvate cat si pe pregatirea practica unde incercam sa folosim metode bazate pe particularitatile individuale ale fiecarui cursant.

Avand in vedere ca in cazul motociclismului cele mai mici greseli se soldeaza cu vatamari grave, nu ne permitem sa facem pregatirea incompleta sau sa lasam elevul sa plece fara a-i transmite toate informatiile pe care le detinem. Pentru acest obiectiv, acoperim in totalitate programa scolara completand-o cu alte explicatii si exercitii bazate pe experienta celor mai buni instructori din Bucuresti.

Va asteptam pentru descoperi impreuna tainele motociclismului!

2. Deasemeni acordam o importanta deosebita si viitorilor colegi de trafic amatori. Experienta instructorilor nostri cat si programul de transmitere a cunostintelor acestora speram ca ii vor ajuta la deprinderea unor aptitudini de conducator auto desavarsite.

3. Pentru profesionisti am dezvoltat programe de invatamant care ii vor ajuta nu numai in obtinerea permisului cat si in aigurarea gasirii unui loc de munca stabil si avantajos financiar.

Call Now Button